Elvisp.nu/Siemens/Siemens MQ96500

Elvisp Siemens MQ96500

Information om elvispen Siemens MQ96500

Här kan du läsa mer om elvispen Siemens MQ96500, som är en elvisp från Siemens. Vi presenterar djupgående data om elvispen, såsom vilka egenskaper den har samt även om den har några särskilda tillbehör som följer med. Men även vilken effekt Siemens MQ96500 har samt om den är sladdlös eller ej. Du hittar informationen här nedan i tabellform för att enkelt kunna hitta just den information du söker efter gällande denna elvisp.

  • Egenskaper: Degkrokar
  • Effekt: 500 W
  • Antal hastigheter: 5
  • Tillgängliga färger: Svart
  • Sladdlängd: 1.3 m
  • Vikt: 1.1 kg
  • Ungefärligt pris: 523 kr

Strax under bilden här nedan hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på elvispen Siemens MQ96500 från Siemens, klicka här för att komma dit direkt.

Bild på elvisp Siemens MQ96500.

Bästa priset just nu

Här nedanför hittar du en sammanställning över de butiker som just nu erbjuder det bästa och billigaste priset på elvispen Siemens MQ96500 från Siemens. Om du vill kan du även jämföra denna modell med andra Siemens elvispar.


i samarbete med PriceRunner


Bästa sortimentet och billigaste priset

Hos oss på Elvisp.nu hittar du alltid det bästa sortimentet med elvispar från Siemens (och även andra varumärken) och alltid de billigaste och bästa priserna. Klicka dig gärna runt på sajten för att hitta den elvisp som just du letar efter, kolla gärna in vår köpguide till elvisp för en komplett sammanställning.

Att tänka på när du skall välja elvisp

När du ska välja den perfekta elvispen finns det några saker du måste tänka på. Elvispens storlek är viktig - om du bara gör en liten sats behöver du kanske inte en stor och kraftig visp. Elvispens kraft är också något att ta hänsyn till i andra hänseenden; om du vill göra en maräng är du du kommer att behöva en visp som verkligen kan köra hårt. Tänk också på vilka tillbehör som följer med elvispen; vissa modeller levereras med olika vispar eller degkrokar som kan vara användbara i olika recept.

Information om produkter

Den information som presenteras om produkterna på Elvisp.nu har inhämtats och sammanställts automatiskt. Detta innebär att informationen kan vara felaktig i de fall våra källor har rapporterat felaktig information. Vår avsikt är att all information på webbplatsen skall korrekt och aktuell, men kan av ovanstående anledning inte garantera tillförlitlighet eller korrekthet i den information som presenteras. Vi uppmanar dig som använder Elvisp.nu att undersöka priser och informationen innan du köper någon av de produkter vi skriver om. Alla handlingar som vidtas av dig som användare av webbplatsen sker på eget ansvar. Vi bakom Elvisp.nu kan därför inte hållas ansvariga för några som helst handlingar som grundas på den information som tillhandahålls här på webbplatsen.